Restauracja Steak House Padrone

Sezonowanie na suchu to długotrwały proces dojrzewania mięsa. Dzięki tej technice nasza wołowina uzyskuje perfekcyjną strukturę, kruchość i kolor. Dla lepszego efektu kupiliśmy specjalną szafę w której sami dokonujemy tego cudu na mięsie. Prawdziwy Steak? Niestety nie uzyskamy takiego smaku kupując zwykłe mięso w sklepie i wrzucając je na patelnię. Aby ten kawał wołowiny nazwać Steakiem, mięso musi przejść długi proces sezonowania. U nas w restauracji nie ma miejsca na foliowaną wołowine z Super Marketów. Tutaj znajdą państwo jedynie osobiście przez nas sezonowaną wołowinę z najlepszych hodowli Angusów w europie.

Restauracja czynna

Poniedziałki - Piątki: 12 - 21

Soboty - Niedziele: 12 - 21

Kontakt:

500-716-309

recepcja@hotelwadowice.pl

Przejdź na stronę restauracji:

STEAKHOUSEWADOWICE.PL

Hotel

Restauracja

Catering